4 Temmuz 2014 Cuma

RÜYADA BOK GÖRMEK VE ANALİZİ

BOKLU RÜYALAR


Rüyada bok görmek neye işarettir

Rüyada bok görmekRüyada bok görmek rüyayı gören insandaki büyük rahatlama arzusunu simgeler, onun devamı bu rahatlık konusunda olumlu veya olumsuz gelişmelere göre tabir edilir. Rüyada bok görmekgenellikle insanın günlük hayatında sıkıntılı, stresli olduğu dönemlerde çok fazla gerçekleşen evrensel bir rüyadır, tüm toplumlarda birbirine benzer şekilde yorumlanır. Rüyada görülenin kendi boku, başkasının insan dışkısı veya hayvan pisliği olmasına ve gerçekleşen olaylara göre tabirleri aşağıda detaylı bir şekilde anlatılmıştır. Burada insan pisliği, dışkı, kaka, büyük abdest yapmak aynı kategoride yorumlanır.

Rüyada boka basmak nasıl tabir edilir

Rüyada boka bastığını görmek, çok önemli bir rüyadır. Doğu kültürlerinde rüyada boka düşmek, bol paraya ve zenginliğe kavuşmayı simgelediği söylenirken batı kültürlerinde hayatınızdaki olumsuzlukları atın, gevşeyin, rahatlayın, negatif duygu ve düşünleri terk edip her şeye olumlu bakmayı öğrenin mesajı vermektedir. Rüyalarda kakaya basmak, dışkıya bastığını, pisliğe basmış olduğunu görmekte aynı manayı taşır.
Rüyada boka basan birini görmek, birinin boka bastığını görürseniz bu etrafınızdaki kişilerin içinde bulundukları negatif duygu yoğunluğundan çıkmaya başladığını ve bu durumun sizi de olumlu etkileyeceğini, güzel gelişmelerin başlayacağına yorumlanır.

Rüyada boka ellemek neyi gösterir

Rüyada boka dokunmak, dışkıya elini sürmek, yaşamınızda istenmeyen ve iğrenç olduğuna inandığınız kirli ve olumsuz yönlerinizi temsil eder. Bu utanç verici olsa da sizin gerçeğiniz olup, sizin bu duygu veya düşünceleri kabul ve ifade etmeniz, kendinizle yüzleşmeniz gerektiğini gösterir. Hayatınızda olumsuzlukları bırakıp, yeni bir pencereden daha olumlu bakmayı öğrenmeniz gerektiğini simgeler.
Rüyada bokla uğraşmak veya bok ile uğraştığını görmek ne yaptığınızla alakalı yorumlanır. Rüyanızda hayvan bokuyla uğraşmak, gübre hazırlamak bolluk, bereket, hasat, kazançta artışı işaret eder. İnsan bokuyla uğraşmak yaşamının olumsuz bir tarafıyla hesaplaştığını gösterir, rüyada kendi bokunu görmek ve uğraşmak değersiz işlerle vakit harcadığını gösterir.
Rüyada boka elleyen birini görmek, rüyada gördüğünüz kişiyi tanıyıp tanımadığınız ile birlikte değerlendirilir. Tanıdığınız birinin boka ellediğini görürseniz bu o kişinin bazı yönlerini beğenmediğinizi hatta o yönünden tiksindiğini gösterir. Tanımadığınız birisinin boka dokunduğunu görürseniz bunun açıklaması ise, kişilerin hem iyi hem kötü yönleri olduğunu ve onları oldukları gibi kabul etmek gerektiğini öğrenmek gerektiği şeklinde tabir edilir.

Rüyada bok ile oynamak neye delalet eder

Rüyada kendi bokunu görmek ve bokuyla oynamak, rüyada bokunu karıştırmak, kendi boku ile oynadığını görmek, rüyayı gören kişinin uyanık hayatında gereksiz ve yararsız işlerle uğraştığına işaret olup, bu boş işleri bir an önce terk edip, kendine yarar sağlayacak konularla uğraşmak gerektiğine delalet eder.
Bokla oynayan birini görmek, çevrenizde işe yaramaz şeylerle vakit geçiren kişilerin varlığına yorulur.

Rüyada bok yemek anlamı ne demektir

Rüyada bok yemek veya kendi bokunu yediğini görmek, kendini beğenmiş, çevresinin düşüncelerine önem vermeyen bir tabiatınız olduğunu ve bu özelliğinizle geçmişte çok hatalar yaptığınızı ve bunları artık tekrarlamamak gerektiğini ifade eder. Rüyasında pislik yemek, kaka yemek, dışkı yemek aynı anlamı taşır.
Rüyada bok yiyen birini görmek, çevrenizdeki garip huyları olan, çoğu zaman bu garip huyu yüzünden hem size hem başkalarına rahatsızlık veren kişilerden uzak durmak gerektiğini ifade eder.

Rüyada bok kokusu görmek

Rüyada bok kokusu duymak, kokunun kime ait olduğu veya kokunun kimden yada nereden geldiği ile açıklanır.
Rüyada üzerinde bok kokusu olduğunu, bok koktuğunu görmek bir durum yada ilişkinizde bazı karakter ayarlamaları yapmanız gerektiğini gösterir. Başkasının sizi beğenmesi için önce sizin kendinizi beğenmeniz gerektiğine işaret eder.
Rüyada bok kokan birini yada birisinin bok koktuğunu görmek, kokunun geldiği kişiyle olan bağlantıda bir sorun yada sıkıntı olduğunu gösterir, sizin onu nasıl algıladığınız veya onun sizi nasıl algıladığı konusunda çözmeniz gereken bir durum veya iletişim hatası olduğunu işaret eder.
Rüyada ortamda bok kokusu duymak,  sosyal bağlantı veya ilişkilerde bazı istenmeyen durumları, hoş olmayan gelişmeleri ifade eder. Bu durum veya gelişmenin arzu edilemeyen şeylere sebep olmaması için bir şeyler yapmanız gerektiğine yorumlanır.

Rüyada büyük abdest yapmak rüya tabiri nedir

Büyük abdest yaptığını görmek, hayatınızda istemediğiniz veya gereksiz yönleri ortadan kaldırmak anlamına gelir. Yeni bir başlangıç anında eski alışkanlıklardan kurtulmak için çareler, yollar aradığınızı gösterir. Büyük abdest yapan birini yada birisinin büyük abdestini yaptığını görmek, gördüğünüz kişiyle olan yakınlığınızı göz önüne alarak ondan dolayı üzerinize gelen bazı yükler olup olmadığını gözden geçirmelisiniz şeklinde açıklanır. Eğer var ise onu simgeler, böyle bir durum yoksa üstünüze yeni gereksiz sorumluluklar almamak için uyanık olmanız gerektiğini temsil eder. Büyük abdest, insan dışkısının dışarı atılması eylemi. Rüyanda tuvalet yapmak, sıçmak, kaka yapmak, dışkı yapmak, sıçtığını görmek, kaka yaptığını görmek, dışkı yaptığını görmek büyük abdest bozmak anlamındadır.

Rüyada üzerine pislik bulaşması neyi gösterir

Rüyada üstüne bok sıçraması, pisliğin bir yerine bulaştığını görmek açıklaması nedir diyorsanız bu reel yaşamda kirli, olumsuz, istenmeyen veya itici olduğunu düşündüğünüz yönleriniz olduğunu düşündüğünüzü gösterir. Bunlar utanç verici bile olsa kendine itiraf edip, onları kabul etmek ve kurtulmak için bir şeyler yapmak gerektiğini anlatır.

Rüyada kabız olmak neyi işaret eder

Rüyada kabız olduğunu görmek ne demek derseniz bunun anlamı gerçek yaşamınızda geçmişte sizi çok fazla olumsuz etkileyen bazı olayların etkisinden kurtulamadığını, onları içinizden, bu yükleri üzerinizden atamadığını simgeler. Gerçek hayatta kabızlık dışkının atılamaması olayıdır. Rüyada kabız birisini, kabız olmuş birini görmek, uyanık hayatınızda üstünüzdeki yüklerden, sorumluluklardan fazla şikayet etmeyi bırakıp, onları çözmek için daha fazla gayret göstermeniz, halinize şükretmeniz gerektiğini simgeler.

Rüyada ishal olmak neye delalettir

Rüyada ishal olduğunu görmek, hayatınızın bir kısmında kontrolün elinizden gittiğini işaret eder, çünkü ishal olmak dışkının kontrol edilememesi olayıdır. İshalden kurtulmak, ishalden kurtulduğunu görmek, bekleyen bir ihtiyacınız için çaba sarf etmeniz gerektiğini gösterebilir. İshal olmuş birini görmek, yeni sorunlarla uğraşmamak için yeterince analiz yapmanız gerektiğini ifade eder.

Rüyada kanalizasyon görmek ne demektir

Rüyada kanalizasyon görmek, lağım borusu, bok çukuru görülmesi oldukça önemli bir rüya olup, günlük yaşamınızda hala eski, modası geçmiş, size zarar veren metotları bırakmakta, değişmekte isteksiz olduğunuzu simgeler.
Rüyada kanalizasyon çukuruna düşmek, kanalizasyon borusuna, kanalizasyon hattına, kanalizasyona düştüğünü görmek, terk etmediğiniz eski alışkanlıklarınızın başınıza büyük dertler açacağını işaret eder.
Rüyada bok böceği görmek neye delalet eder
Rüyada bok böceği görmek yaşam şeklinizi şartlara uyarlamak, yaşama kabiliyetini değişen koşullara uygun hale getirmek konusundaki yeteneklerinizi simgeler
Rüyada bok böceği öldürmek, bok böceği öldürdüğünü görmek sizin ölüm ve yaşlanma hakkındaki endişelerinizi ifade eder

Rüyada çocuk boku, kaka görmek neye yorulur

Rüyada çocuk boku görmek yani kaka görmek veya bir çocuğun kaka yaptığını görmek, hayat boyu sürecek bir sağlığa işarettir. Bebek veya çocuk kakası temizlemek ne manaya gelir denilirse bu kakasını temizlediğiniz çocuğun cinsiyetine göre çocuk özleminizi yada o cinsiyetin karakteristiğini yansıtır. Yani kız çocuk kakası temizlemek, hayatınızda bir takım zorluklar bulunduğunu fakat sabrederek ve çabalarınızla bunları aşıp mutlu olacağınızı gösterirken, erkek çocuğunun kakasını temizlediğini görmek ise hayatta gerçek dostlarınızın olduğunu ve davranışlarınızın herkes tarafından takdir edildiğini, huzur ve mutluluğun yakın olduğunu temsil eder. Burana önemli faktör kaka yapanı görmek olup, ona göre yorum yapmaktır.

Rüyada hayvan boku görmek neye işarettir

Rüyada hayvan boku görmek, hayvan dışkısı görmek, eğer hatırlıyorsanız ait olduğu hayvanın karakteristik özelliği ile açıklanır. Bilmiyorsanız gerçek hayatınızda üstlendiğiniz sorumlulukları işaret eder, taşıyamayacağınız kadar yükün altına girdiğinizi ve bu yükün sizi bunalttığını gösterir. Belkide bu yük ve sorumluluklar sizin ruhsal, psikolojik ya da fiziksel özgürlüğünüzü kısıtlıyor, gezmek, eğlenmek gibi yapmak istediklerinize mani oluyor. Bu yükün olumsuz etkilerini üzerinizden atmak için çareler aramalı yükü belkide başkaları ile paylaşmalısınız şeklinde yorumlanır. Hayvan pisliğinin büyüklüğü yükün ağırlığını simgeler.
Hayvan pisliği yemek, hayvanın pisliğini yediğini görmek hasta ise hastalıktan kurtulmaya, borcu varsa borçtan kurtulmaya işarettir.
At boku görmek, at pisliği nasıl yorumlanır derseniz bunun manası kısa bir yolculuğa çıkacağınıza işaret eder. Çok ilginçtir at pisliği görülmesi çıkılacak bu yolculuğun karlı veya bereketli geçeceğini göstermektedir.
Kuş boku görmek, kuş pisliği bir haber alacağınıza delalet eder. Kuş pislemesi, Rüyada bir kuşun üzerine pislediğini görmek bir kısmetin habercisidir.

Rüyada bok temizlemek ne anlama gelir

Rüyada bok temizlediğini görmek iş hayatı yada sosyal yaşamda itibarının artacağını, saygınlığınızı artıracak şeyler yapacağınızı temsil eder. Rüyalarda pislik temizlemek, kaka temizlemek, dışkı temizlemek, kaka temizlediğini görmek, dışkı temizlediğini görmek bok temizlemek manası taşımaktadır.
Rüyada bok toplamak, pislik toplamak ne göstermektedir, dışkı biriktirmek rüya yorumu nedir, haram yoldan elinize mal veya para geçeceğine işaret eder.
Rüyada tuvalet görmek, erkek için itibar ve kazancın artmasına, kadın için uzun ve sağlıklı bir yaşama işaret eder.
Bok; dışkı, insan dışkısı veya hayvan dışkısı, kaka anlamındadır.
* Bazı büyük yorumculara göre rüyada bok görmek çok iyi bir rüyadır, bolluk, rahatlama, sağlıklı olma demektir.
* Diğer grup yorumculara göre rüyalarda bok görmek hastalık, insanlardan çıkar sağlamak, haram mal olarak yorumlanmaktadır.
Rüyada bok görmek İslami yorumu ise eldeki kaynaklardan toplanan bilgiye göre rüyayı görenin eline haram yoldan para geçeceğine işaret eder demektedir.

Rüyada bok görmek analizi

Rüyada bok görmek ne demektir teriminin rüya açıklaması burada kısa olarak verilmiştir. Bilindiği üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ile rüyadaki diğer tüm unsurlar ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.
Bu sayfada rüyada bok görmek manası nedir hakkında verilen özet bilgi ile rüyanızda ki öteki faktörleri bir arada ele alıp, yorumunuzu tamamlamanız gerekmektedir. Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklemeyiniz. Rüyalar daima geleceğe yönelik bilgi vermezler, bazen geçmişin bir yansıması, muhasebesi olabileceği gibi bazende günlük yaşamda kafanıza takılan bir sorunun değerlemesi olabilir. Ancak bazı durumlarda kısacık bir rüya çok derin anlamlar taşıyabilir ve bunları tanımlamak güçtür. Her zaman için rüyaları yorumlarken olumlu düşünmelisiniz.
Bu sayfada rüyada bok görmek, evin icinde bok yapmak, ruyada boka basmak, ruyada bok gormek nedir, rüyada insan pisliği görmek, rüyada boklu tuvalet görmek, rüyada kendi dışkısını yemek hakkında bilgiler yer almaktadır.

3 yorum:

  1. Altına büyük abdestini yapmak ve elline alıp suyla ve sabunla ellini yıkmak nedir?

    YanıtlaSil
  2. Rüyamda kıçımı başka birisinin temizleyip sildiğini gördüm.

    YanıtlaSil
  3. sizin göreceğiniz rüyayı s2yim

    YanıtlaSil